Facebook ”flöden” från intressanta fb sidor

 Yoni Power FB sida( Maria Arnström )

https://www.facebook.com/yonipower.se

http://yonipower.se

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 dag sedan

Yoni Power

I sommar vill jag skapa ett retreat. Jag vill tillbringa ca 5 dagar i en stuga, i naturen. Jag vill ha tystnad, dela, reflektion, rörelse... med andra kvinnor.
Allt är hittills en dröm och ingenting bestämt. Vi skapar tillsammans.
Är det någon som vill vara med och skapa?
... Läs merLäs mindre

Kommentera på Facebook

Jeg er interessert om det lander på datoer jeg kan.

Tycker det låter underbart! Vill oxå!!🙌❤️ Har tyvärr heller inte särskilt mycket pengar eller ledighet i sommar, men kan jag så vill jag.😊

Jag är gärna med och samskapar detta! <3

Låter härligt! Jag e på! <3

Det låter jättefint! Ja vill också vara i en grupp med bara kvinnor/ icke-binära (utan män!) och retreat låter fint!! Där alla liksom "ger" till varandra, utifrån sina egna förmågor, sitt eget överskott och valfritt utifrån sin egen kreativitet! 🎈❤️

Jag är gärna med men har inte så mycket pengar just nu så det beror på vad det kostar osv 🙂 bidrar gärna med t.ex. yogaklass eller annat

View more comments

2 veckor sedan

Yoni Power

Vad säger din yoni när du lyssnar på henne? ... Läs merLäs mindre

1 månad sedan

Yoni Power

Jag gick min utbildning tillsammans med Ylia Sawitzki som i den här intervjun så vackert sätter ord på hur helande Yoni mapping therapy kan vara ❤️ ... Läs merLäs mindre

2 månader sedan

Yoni Power

Just nu är jag i Singapore och hämtar ny inspiration men i juni är jag tillbaka redo att hålla Yoni Mapping Therapy sessioner igen. Läs vad en av mina senaste kunder skrev efter sessionen:

"Jag bokade en session med Maria efter att ha gått en yonikurs hos henne som gav mig väldigt mycket. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av en session men den var verkligen fantastisk fin på så många sätt. Alltifrån samtalet till massagen och sedan själva yonimassagen. Dels kändes det så fint att få ägna flera timmar åt att prata om intimitet och min relation till min yoni, men att det inte heller "bara" handlar om prat utan sedan också få känna rent fysiskt. Maria är oerhört professionell och varsam genom alla olika känslor som kan komma upp, vilket för mig var alltifrån tårar till njutning. Jag är verkligen tacksam över den här upplevelsen och kan varmt rekommendera alla kvinnor som vill få tillgång till mer kontakt med sin yoni och sitt hjärta att boka in en session med Maria. "
... Läs merLäs mindre

Just nu är jag i Singapore och hämtar ny inspiration men i juni är jag tillbaka redo att hålla Yoni Mapping Therapy sessioner igen. Läs vad en av mina senaste kunder skrev efter sessionen:

Jag bokade en session med Maria efter att ha gått en yonikurs hos henne  som gav mig väldigt mycket. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av en session men den var verkligen fantastisk fin på så många sätt. Alltifrån samtalet till massagen och sedan själva yonimassagen. Dels kändes det så fint att få ägna flera timmar åt att prata om intimitet och min relation till min yoni, men att det inte heller bara handlar om prat utan sedan också få känna rent fysiskt. Maria är oerhört professionell och varsam genom alla olika känslor som kan komma upp, vilket för mig var alltifrån tårar till njutning. Jag är verkligen tacksam över den här upplevelsen och kan varmt rekommendera alla kvinnor som vill få tillgång till mer kontakt med sin yoni och sitt hjärta att boka in en session med Maria.
Ladda fler

 

 

 Chai FB sida

https://www.facebook.com/c.h.a.i.tantra

http://c-h-a-i.dk

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 månader sedan

CHAI Copenhagen Heart Awakening Integral Institute

Interesseret? ... Läs merLäs mindre

Thank you for celebrating CHAI's birthday with us <3 ... Läs merLäs mindre

Thank you for celebrating CHAIs birthday with us
Ladda fler