Facebook ”flöden” från intressanta fb sidor

 Yoni Power FB sida( Maria Arnström )

https://www.facebook.com/yonipower.se

http://yonipower.se

1 vecka sedan

Yoni Power

Just nu är jag i Singapore och hämtar ny inspiration men i juni är jag tillbaka redo att hålla Yoni Mapping Therapy sessioner igen. Läs vad en av mina senaste kunder skrev efter sessionen:

"Jag bokade en session med Maria efter att ha gått en yonikurs hos henne som gav mig väldigt mycket. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av en session men den var verkligen fantastisk fin på så många sätt. Alltifrån samtalet till massagen och sedan själva yonimassagen. Dels kändes det så fint att få ägna flera timmar åt att prata om intimitet och min relation till min yoni, men att det inte heller "bara" handlar om prat utan sedan också få känna rent fysiskt. Maria är oerhört professionell och varsam genom alla olika känslor som kan komma upp, vilket för mig var alltifrån tårar till njutning. Jag är verkligen tacksam över den här upplevelsen och kan varmt rekommendera alla kvinnor som vill få tillgång till mer kontakt med sin yoni och sitt hjärta att boka in en session med Maria. "
... Läs merLäs mindre

Just nu är jag i Singapore och hämtar ny inspiration men i juni är jag tillbaka redo att hålla Yoni Mapping Therapy sessioner igen. Läs vad en av mina senaste kunder skrev efter sessionen:

Jag bokade en session med Maria efter att ha gått en yonikurs hos henne  som gav mig väldigt mycket. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av en session men den var verkligen fantastisk fin på så många sätt. Alltifrån samtalet till massagen och sedan själva yonimassagen. Dels kändes det så fint att få ägna flera timmar åt att prata om intimitet och min relation till min yoni, men att det inte heller bara handlar om prat utan sedan också få känna rent fysiskt. Maria är oerhört professionell och varsam genom alla olika känslor som kan komma upp, vilket för mig var alltifrån tårar till njutning. Jag är verkligen tacksam över den här upplevelsen och kan varmt rekommendera alla kvinnor som vill få tillgång till mer kontakt med sin yoni och sitt hjärta att boka in en session med Maria.

3 veckor sedan

Yoni Power

Sara var en av dem som inspirerade mig när jag sökte min utbildning till Yoni Mapping Therapist.
Nu kommer hon till Göteborg och erbjuder sina tjänster under våren!

Sara skriver: "Jag är gärna behjälplig för de som lider av krångliga magar, menssmärtor, ryggvärk, förlossningsskador, inkontinens, vestibulit eller framfall. Jag tar även emot de som vill bli eller är gravida, eller bara vill ha en skön, djup massage för bindväven för att släppa på spänningar. "Vem känner du i Göteborg som kanske har en krånglig mage, vill bli gravid, är gravid, lider av en förlossningsskada, inkontinens, vestibulit eller framfall? Eller bara vill ha en väldigt skön, djup massage för bindväven? Dela inlägget eller tagga eller ring din vän, för nu börjar jag erbjuda mina behandlingar regelbundet i Göteborg.
~
Inbokade datum: Sön 3/3 + mån 4/3. Sön 17/3 + mån 18/3. Fler datum för resten av våren kommer.
Boka tid på spiragoteborg.bokadirekt.se
~
#kvinnohälsa #underlivshälsa #maghälsa #magmassage #bäckenmassage #höftmassage #bindvävsmassage #fertilitetsmassage #fertilitet #fertilitetsförståelse #gravid #graviditet #spira #göteborg #massage #pelvicreleasemassage #abdominalreleasemassage #efterförlossning #förlossningsskada #bäckenbotten #bäckenbottenträning #nyaknip #inkontinens #framfall #vestibulit #ibs #trögmage #lösmage #hälsa #bokadirekt
... Läs merLäs mindre

Sara var en av dem som inspirerade mig när jag sökte min utbildning till Yoni Mapping Therapist. 
Nu kommer hon till Göteborg och erbjuder sina tjänster under våren!

Sara skriver: Jag är gärna behjälplig för de som lider av krångliga magar, menssmärtor, ryggvärk, förlossningsskador, inkontinens, vestibulit eller framfall. Jag tar även emot de som vill bli eller är gravida, eller bara vill ha en skön, djup massage för bindväven för att släppa på spänningar.

2 månader sedan

Yoni Power

There is so much to our Yoni that we aren't taught in school.
But, there's no need to worry, that's why we are here.😎
On today's agenda: your Vestibular Bulbs.
Now, we know the sciencey name doesn't exactly inspire juiciness (or maybe it does! No judgment here 😉).
These bulbs are two substantial wads of erectile tissue positioned on either side of the vaginal opening. They are shaped like an upside-down comma, and their thin tops connect to the shaft of the clitoris. And the bottom of each bulb, is well, you guessed it, quite bulbous.

When you're aroused, these bulbs swell as all erectile tissue does.
This causes the labia to bulge out and create intensely pleasurable sensations when they are stimulated.

These bulbs are like lost treasure in the Yoniverse for a lot of people.

Do you know what your Yoni looks like when these are aroused? When YOU are aroused?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#YoniverseEducation #TheYoniverse #intimacy #relationships #love #InfiniteMystery #sacredspace #relationships #intimacy #connection #heartopening #masterclass
... Läs merLäs mindre

Ladda fler

 

 

 Chai FB sida

https://www.facebook.com/c.h.a.i.tantra

http://c-h-a-i.dk

Thank you for celebrating CHAI's birthday with us <3 ... Läs merLäs mindre

Thank you for celebrating CHAIs birthday with us

3 månader sedan

Tak for en god oplevelse. I kommer til at se mere til mig i det nye år. 🧘‍♂️ ... Läs merLäs mindre

Ladda fler